Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2011. Július 05. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint kezd leépülni

Britney megint kezd leépülni

Az új turnéja okozta stressz teljesen kikészíti Britney Spearst, és félő, hogy ismét eluralkodik rajta az önpusztítás, valamint az őrület.

 

Négy éve túlmelegedtek a turbinák Britney fejében, és az agya egy része, mely az emberi viselkedésért felel, beszűntette a működést. A vészriadó hangja pedig már ismét hallható. A Femme Fatale turnéja még csak bő két hete tart, de az énekesnőt máris túlságosan is megviseli a stressz. Szeretné ugyanis bebizonyítani, hogy még mindig képes arra a teljesítményre, mint évekkel ezelőtt. Amikor viszont ideges, akkor túleszi magát, így sikerült a koncertkörút első állomására már meghíznia. Labilis idegei másik hatása, hogy képtelen aludni. Az fellépések igénybevételét pedig így nem sokáig fogja bírni a szervezete. Legutóbbi klipje fogadtatása is teljesen letörte, mivel senki nem az iróniát vette észre benne, hanem a borzasztó kivitelezést. Ezért most aggódnak a turnén vele dolgozók, mert tudják nagyon jól, ha Ms. Spears feje fölött összecsapnak a hullámok, akkor jön a hajleborotválás, a züllés, és az esernyővel való paparazziverés.
 

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata